Διατροφικά στοιχεία Υδατάνθρακες 12 % (31 g) Λιπαρά 31% (22g) Πρωτεΐνες 15% (29 g) Θερμίδες 380
10 Λεπτά
Μερίδες 4
Εύκολο
Συστατικά
σάλτσα ντομάτας
400 γρ. κόκκινα φασόλια, βρασμένα
2 κολοκυθάκια, κομμένα σε λεπτές λωρίδες
2 πιπεριές κόκκινες, κομμένες σε μικρούς κύβους
1/2 ματσάκι βασιλικό, φρέσκο
αλάτι,πιπέρι
50 ml ελαιόλαδο
Διατροφικά στοιχεία
Υδατάνθρακες | 12 % (31 g) |
Λιπαρά | 31% (22g) |
Πρωτεΐνες | 15% (29 g) |
Θερμίδες | 380 |
Οδηγίες εκτέλεσης
- Παίρνουμε 4 βαζάκια των 400 ml το καθένα.
- Στον πάτο του ενός βάζουμε 2 γεμάτες κουταλιές της σούπας από τη σάλτσα ντομάτας, το κολοκυθάκι, 2 κ.σ. φασόλια, τις πιπεριές και τον βασιλικό.
- Κλείνουμε και βάζουμε στο ψυγείο.
- Πριν σερβίρουμε προσθέτουμε καυτό νερό μέχρι να σκεπαστούν όλα τα υλικά μας.
- Βάζουμε αλάτι, πιπέρι και 1 κ.γ. ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
- Σκεπάζουμε, αφήνουμε στην άκρη για 2 λεπτά και έπειτα σερβίρουμε.
- Τη διαδικασία αυτή την κάνουμε και για τα υπόλοιπα 3 βαζάκια (400 ml το καθένα) που έχουμε.