Ντοματόσουπα
Ντοματόσουπα

      Διατροφικά στοιχεία Υδατάνθρακες 12 % (31 g) Λιπαρά 31% (22g) Πρωτεΐνες 15% (29 g) Θερμίδες 380            

Ντοματόσουπα

 

 

 

10 Λεπτά

Μερίδες 4

Εύκολο

Συστατικά

  • σάλτσα ντομάτας

  • 400 γρ. κόκκινα φασόλια, βρασμένα

  • 2 κολοκυθάκια, κομμένα σε λεπτές λωρίδες

  • 2 πιπεριές κόκκινες, κομμένες σε μικρούς κύβους

  • 1/2 ματσάκι βασιλικό, φρέσκο

  • αλάτι,πιπέρι

  • 50 ml ελαιόλαδο

Διατροφικά στοιχεία

Υδατάνθρακες 12 % (31 g)
Λιπαρά 31% (22g)
Πρωτεΐνες 15% (29 g)
Θερμίδες 380
 
 

Οδηγίες εκτέλεσης

  • Παίρνουμε 4 βαζάκια των 400 ml το καθένα.
  • Στον πάτο του ενός βάζουμε 2 γεμάτες κουταλιές της σούπας από τη σάλτσα ντομάτας, το κολοκυθάκι, 2 κ.σ. φασόλια, τις πιπεριές και τον βασιλικό.
  • Κλείνουμε και βάζουμε στο ψυγείο.
  • Πριν σερβίρουμε προσθέτουμε καυτό νερό μέχρι να σκεπαστούν όλα τα υλικά μας.
  • Βάζουμε αλάτι, πιπέρι και 1 κ.γ. ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
  • Σκεπάζουμε, αφήνουμε στην άκρη για 2 λεπτά και έπειτα σερβίρουμε.
  • Τη διαδικασία αυτή την κάνουμε και για τα υπόλοιπα 3 βαζάκια (400 ml το καθένα) που έχουμε.