Διατροφικά στοιχεία Υδατάνδρακες 5 % (12g) Λιπαρά 30 % (21 g) Πρωτεΐνες 15 % (7 g) Θερμίδες 264
10 Λεπτά
Μερίδες 6
Εύκολο
Συστατικά
6 αυγά, μεσαία
20 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
200 γρ. μαγιονέζα Light
40 γρ. αγγουράκι τουρσί
1 κ.σ. μουστάρδα, Dijon
2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
2 κ.σ. άνηθο, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. ξύδι, από λευκό κρασί
2 κ.σ. σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
Αλάτι – Πιπέρι
Διατροφικά στοιχεία
Υδατάνδρακες | 5 % (12g) |
Λιπαρά | 30 % (21 g) |
Πρωτεΐνες | 15 % (7 g) |
Θερμίδες | 264 |
Οδηγίες εκτέλεσης
- Γεμίζουμε μία βαθιά κατσαρόλα με νερό, την τοποθετούμε σε δυνατή φωτιά και το αφήνουμε να βράσει. Μόλις βράσει, αδειάζουμε τα αυγά μέσα και τα βράζουμε για 8 λεπτά.
- Κατόπιν, τα κρυώνουμε κάτω από τρεχούμενο νερό, τα καθαρίζουμε καλά, τα κόβουμε σε χοντρά κομμάτια και τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ. Αφήνουμε στην άκρη.
- Έπειτα, σε ένα μεγάλο μπολ αδειάζουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύουμε με ένα κουτάλι, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Τέλος, ρίχνουμε μέσα τα αυγά, ανακατεύουμε πολύ προσεκτικά με ένα κουτάλι ώστε να πάνε τα αυγά παντού και σερβίρουμε.