Σαλάτα με αυγά
Σαλάτα με αυγά

        Διατροφικά στοιχεία Υδατάνδρακες 5 % (12g) Λιπαρά 30 % (21 g) Πρωτεΐνες 15 % (7 g) Θερμίδες 264                

Σαλάτα με αυγά

 

 

 

10 Λεπτά

Μερίδες 6

Εύκολο

 

Συστατικά

  • 6 αυγά, μεσαία

  • 20 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

  • 200 γρ. μαγιονέζα Light

  • 40 γρ. αγγουράκι τουρσί

  • 1 κ.σ. μουστάρδα, Dijon

  • 2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο

  • 2 κ.σ. άνηθο, ψιλοκομμένο

  • 1 κ.σ. ξύδι, από λευκό κρασί

  • 2 κ.σ. σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο

  • Αλάτι – Πιπέρι

Διατροφικά στοιχεία

Υδατάνδρακες 5 % (12g)
Λιπαρά 30 % (21 g)
Πρωτεΐνες 15 % (7 g)
Θερμίδες 264
 
 

Οδηγίες εκτέλεσης

  • Γεμίζουμε μία βαθιά κατσαρόλα με νερό, την τοποθετούμε σε δυνατή φωτιά και το αφήνουμε να βράσει. Μόλις βράσει, αδειάζουμε τα αυγά μέσα και τα βράζουμε για 8 λεπτά.
  • Κατόπιν, τα κρυώνουμε κάτω από τρεχούμενο νερό, τα καθαρίζουμε καλά, τα κόβουμε σε χοντρά κομμάτια και τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ. Αφήνουμε στην άκρη.
  • Έπειτα, σε ένα μεγάλο μπολ αδειάζουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύουμε με ένα κουτάλι, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  • Τέλος, ρίχνουμε μέσα τα αυγά, ανακατεύουμε πολύ προσεκτικά με ένα κουτάλι ώστε να πάνε τα αυγά παντού και σερβίρουμε.